Hangzhou Rebon Skåp Co, Ltd

Hangzhou Rebon Skåp Co, Ltd är en av de mest professionella köksskåp tillverkare i Kina,

Hem > Nyheter > Innehåll
Skåp Populära fyra stilar i år
- Nov 30, 2017 -

Idag har skåpindustrin varit från ett enda utvecklingsmönster för att diversifiera vägen till utveckling, kontinuerlig teknisk innovation, kontinuerlig förbättring av formen, vilket skapar en rad olika stilar. Skåp designers genom flera hushållsskåp varumärkesanalys, är skåp stil indelad i följande fyra kategorier.

Rustik stil: Rustika skåp är mestadels massivt trä, med naturliga färger och omfattande användning av vanliga material som massiva träpaneler och hårdvara. Dessutom, delikat, slät kant, rak, delikat process, enhetligt lim, för att säkerställa den mest exakta storleken och de mest utsökta träbearbetningsfunktionerna.

Klassisk stil: I den klassiska stilen utanför skåpets prestanda, den forntida mörka röden för att uttrycka ädla kvaliteter, detaljer om det snidade, plus de ädla färgerna, så pittoreska och eviga showen är mest levande. Kombinationen av svart och rött, visar inte bara antiken, men också för att säkerställa att det inte finns något sätt i kontakt med den gamla broderiutsmyckning, men visar också ägarens smak.

classical style cabinet

Modern stil: modern stil skåp design är det mest ideologiska arbetet, med dekorativa konst och mode egenskaper av den moderna stil skåp i ansiktet material färg, motverka liten fot form och så vidare är traditionell och populär kultur av språket kan det olika egenskaper av hemmiljö att matcha. Färgen och stilen av fusion, baren, ramformad dekoration och kortfattad dörrkombination, mellan traditionell och populär, extravagans utan extravagans, enkelt men inte grovt.

modern style cabinets

Avancerad stil: Denna stil präglas av en stark färgkontrast. En av de lila skåpdesignen, ljus och mystisk. Använd avantgarde-idéer för att utforma djärvt så att människor kan hantera hushållsarbete i en frisk och ren miljö.

Hangzhou Rebon Skåp Co., Ltd

ADD: No. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-post: reboncabinets@chinarebon.com