Hangzhou Rebon Skåp Co, Ltd

Hangzhou Rebon Skåp Co, Ltd är en av de mest professionella köksskåp tillverkare i Kina,

Wood Grain Shaker Style Thermofoil PVC Köksskåp

Wood Grain Shaker Style Thermofoil PVC Köksskåp Från nya bostäder till renoveringar, enkla skåp till stora utvecklingar eller kontorslokaler till detaljhandel, har Rebon skåp möjligheten och kompetensen att överträffa dina förväntningar och möta din budget. PVC innehåller platta träkorn / upphöjt trä ...

Skicka förfrågan
Produktinformation

Wood Grain Shaker Style Thermofoil PVC Köksskåp

Från nya bostäder till renoveringar, enkla skåp till stora utvecklingar eller kontorslokaler till detaljhandel, har Rebon skåp möjligheten och kompetensen att överträffa dina förväntningar och möta din budget.


PVC innehåller platta träkorn / upphöjda träkorn / högglansstilar. Kärnmaterialet är MDF, som kan tillverkas i olika färger, men priset är bara 1/3 av massivt trä. Kunder som vill ha modern trästil men billigt pris, PVC köksmöbler blir det första alternativet.

Vi är här för att göra ditt kök mer komfort enligt din smak, design och stil. Vi har mer än 100 design nyanser. Vi gör de yttre omslagen svåra typer som Openable, Corner Door, Sliding etc. Det är ett anpassat köksskåp så att du kan uppfylla din uppskattning, som du gillar.


Vi använder andra allierade produkter som lådaenheter för att hålla tallrikar, glasögon, kärl, bestämmelser mm, vilket kommer att spara ytterligare plats, så att det kommer att ge anständigt utseende.

Vi erbjuder attraktiva kostnader att betjäna och tillfredsställa alla typer av kunder. För omedelbar förhandsgranskning, besök vår hemsida som hjälper dig att ge redogörelsen.


3333.jpg7bi.jpg
0(001).jpg2.jpg
Relaterade produkter
Förfrågning